6 Mayıs 2015 Çarşamba

Himalaya Herbals Face Wash


Herkese Merhabalarrrr;

Bugun bir cok soru aldigim Himalaya Normal ve Yagli ciltler icin yuz yikama jelini birazcik anlatacagim.

Yaklasik 3hafta once gratisten deneme boyu olan 15ml 1tlye aldigim bu jel gercekten temizleme acisindan inanilmaz basarili. %100 dogal bilesenlerden olusan himalaya yuz temizleme jeli icerisinde sabun barindirmiyor. Gozenekleri ve diger bolgeleri hafif kopurerek basarili bir sekilde temizleyen yuz yikama jeli paraben ve SLS de icermiyor.

Icerik bilgisi olarak sadece neem ve hint safrani bulunan bu urun temizleme ozelligi kuvvetindem dolayi temizleme sonrasi biraz ciltte gerilme yapiyir fakat asla rahatsiz edici degil. Gozenek ve siyah noktalari temizlemede ise su ana kadar kullandigim jeller arasinda en basarilisi ama tabiki mucize yaratmiyor. Kesinlikle duzenli kullanim sart.

Tek sevmedigim yani ise tarif edilemez garip kokusu fakat koku hassasiyetim yogun olmadigi icin ilk baslarda igreti gelen kokusuna da zamanla alistim.

Son olarak 3 haftadir sabah aksam kullandigim bu urun o kadar bereketli ki 15ml lik ambalajinin dahi 1/4u hala duruyor. Elimdeki stoklar tukenince alir miyim? Kesinlikle alirim. Hatta dort bir yanimi himalayayla donatir yoluma devam ederim keza maskesini de ne kadar cok begendigimi biliyorsunuz. Beni tek dusunduren sey ise su an bu urunun sadece Gratiste bulunmasi. Bir aksilik yasanmasi halinde cok alistigim urunlerden vazgecmek biraz canimi sikabiliyor.

Nokta koymam gerekirse; normalden yagliya donuk yada karma bir cildiniz varsa kuru olan bolgelerden kacinarak gunde 2pirinc tanesi(evet cidden cok azi yetiyor)kullanimla cidden farkedilecek derecede temizlenmis bir cilde kavusmak icin en azindan bu 1 tllik minnosa bir sans verin derim.

Burada oldugunuz icin tskler. Sevgimle...


7 yorum:

  1. Canımm evet gerçekten harika bir ürün..emeğine sağlık..tonigini maskesini ve bunun minnaklarını kullanıyorum bende 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cılt bakım urunlerımı yenıleme asamasına geldıgımde sanırım bnde bu serıden devam edecegım. tskler canım :)

      Sil
  2. Merhaba blogunu takipteyim
    Benimde sağlık ve bakım üzerine yazdığım bir blogum var beni takip edersen sevinirim ♥
    Blogumda blog keşif etkinliğine katılıp blogunu tanıtabilirsin :)
    http://ceydacengiz.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Merhaba ben sizi instagramda takip etmek istiyorum ama beni engelliyorsunuz anlamadım neden ismim seyhan kullanıcı ismim uğur seyhan olarak geçiyor eşim ve benim ismim lütfen bana bi şekilde donermisiniz

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Esra hanım ben sizi instagramdanda takip ediyorum ve tavsiyeniz üzerine bu ürünü kullandım çok da memnun kaldım. Sizden çok şey öğreniyorum teşekkür ederim. Bugünden itibaren bende blog yazmaya başladım bana da beklerim :)

    YanıtlaSil