18 Mayıs 2015 Pazartesi

L'action Kırpik Bakim Maskarasi

Herkese yeniden Merhaba;

Hazir yazabiliyorken bugun bir yazi daha yazip bir cok hatunu ilgilendiren bir konuya deginmek istedim.
L'action Kirpik Bakim Maskarasi ♡

Bu maskarayi yaklasik 5 hafta kadar once gratis alisverisim sirasinda daha onceden bir fikir edinmeyerek tamamen dikkatimi cektigi icin almistim.

Aciklama kismini okudugumda bni cezbeden olaysa 3 hafta icerisinde sonucu gorebilecek olmamdi. Cunku bana gore bu tur urunlerde 3hafta gb bir sure oldukca kisa...

Aldigim gunun aksami geldim ve uygulamaya baslamadan once kirpiklerimin fotografini cektim ki before/after yapma fikrindeydim. O gece yatarken surdum fakat sabaha karsi bir zamanda uyandigimda kirpiklerim birbirine girmis ve beni rahatsiz ediyordu. Yikama istegi duydum ve takribende yikadim. Ertesi bir kac gunde denemeye devam etmeme ragmen verdigi sertlik hissi bni rahatsiz ettiginden kullanmayi biraktim.


Fakat daha sonra kafamda bambaska bir algi olustu ce seffaf maskaranin asil amacini unutarak onu makyajlarimda yada makyaj yapmadigim hergunde kas sabitleyici olaraj kullandim. Kaslari inanilmaz guclu bir sekilde sabitliyor ve yikayana kadar da asla milim oynamiyordu kaslarim. Ve boylelikle anlamadan kaslarimda kullanma konusunda mudavimi oldum ciktim bu seffaf maskaranin.


Jel kivamindaki bu maskara sık bir kil fircaya sahip bu da kullanim acisindan inanilmaz kolay oluyor cunku tek seferde istediginiz tum kaslari fircanin arasina almis oluyorsunuz.

Ben bu kullanim aliskanligini edine durayim. Farketmeden ne oldu biliyor musunuz? Kuaforun sadece altlardan toplayayim deyip bozdugu kaslarim sadece 1 ayda eski haline geldi :) eski zamanlari dusununce bu gercekten cok kisa bir sure benim icin. O yuzden de kas sabitleyici olatak kullandigim bu enfes maskara ayni zamanda kaslarimi besledi. Dokulmesini durdurdu ve kokleri besleyip cok daha kisa surede dolmasini sagladi.


Urunun vaadettiklerine gelecek olursam;
●En basta E vitamini ve B5 iceren formuluyle 3 haftada sonuc vaadediyor
●Kirpiklerde uzun ve bakimli bir gorunum ve kivriklik vaadediyor
●Ve son olarak da 1 dakikada uygulama kolayligi vaadediyor    ki bnce vaadettigi herseyi size sunuyor.

Vitamin B5 ile kil köklerinizi güclendiriyor ve ayni zamanda sabitleyerek gunluk bakiminizi sagliyor. Bana gore bu maskara kas killarimi guclendirdu ve kalinlastirdi. Ayricada kokleri besleyerek deri uzerine uzamasini hizlandirdi. Buda daha cabuk eski haline, dolgun haline donmesini sagladi.

Kaslarimdaki bu etkiye dikkat ettikten sonra ve instagramdada kaslarimla alakali bir cok soru aldiktan sonra bu postu yazmayi bir gorev bildim. Umarim sizin icinde yararli ve aydinlatici olmustur.

Ben gratisten 18tl gb bir fiyata aldim. Bir cok markanin kas sabitleyicisiyle karsilastirildiginda fiyati biraz yuksek ama kesinlikle denemeye deger diyorum. Ozellikle de kas ve kirpiklerinizden sikayetciyseniz duzenli kullanimda cok yardimci olacagindan eminim.

Okudugunuz icin tsk ederim. Sevgimle...


6 yorum:

  1. Hmmm kaşlardaki etkisi düşünülürse kirpiklerde denemeye değer.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle canım ama bır kac gun kullandım ve gozlerım cok alerjık oldugundan kasınma fazla yapıyor o yuzden sadece kırpık ıcın alacaksan bıraz dusun derım

      Sil
  2. Ürünü ben 2 aydır kullanıyorum ve hem kirpiklerim de hem kaşlarımda ciddi iyileşme meydana geldi. Benım kaşlarım senelerdir seyrekliği yüzünden kuaförler yuzunden eleştırılır ve kirğiklerim silikon içerikli rimel kullanmamdan ötürü dökülmüştü.6 ay hiç rimel kullanamadım, sonra bir gün gratis tge bu ürünü gördüm ve denemeye değer dedim...Çok memnun kaldım zira kaşlarımı alan kız sen ne yaptın bu kaşlara dedı, kirpiklerim se kendıne geldi ve artık rimel kullanabiliyorum...bir sıkıntılı tarafı bır sure sonra gözlerde yanma yapabiliyor.

    YanıtlaSil
  3. Ben bu ürünü 5 gündür kullanıyorum. Evet ürünün 3 hafta içerisinde etki edeceğini söylüyor ama bana bu 5 gün içinde fazlasıyla etki etti. Bu ürünü kirpiklerimde kullandım . Bunun haricinde gözlerime hiç bir şey sürmedim ama , sabah ve gece yatarken sürdüm. Kirpiklerim gözle görebilecek boyutta uzadı ve gürleşti. yeni çıkan kirpiklerim daha uzun ve kalın çıkmaya başladı şunu da söylemek isterim ki gece yatarken surdugum için sabah kirpiklerim kıvrılmış uyanıyordum bu beni çok mutlu etti. Kirpikleri çok katılaştırıyor fakat denemeye değer bir ürün kesinlikle almanızı tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  4. Ben bu ürünü 5 gündür kullanıyorum. Evet ürünün 3 hafta içerisinde etki edeceğini söylüyor ama bana bu 5 gün içinde fazlasıyla etki etti. Bu ürünü kirpiklerimde kullandım . Bunun haricinde gözlerime hiç bir şey sürmedim ama , sabah ve gece yatarken sürdüm. Kirpiklerim gözle görebilecek boyutta uzadı ve gürleşti. yeni çıkan kirpiklerim daha uzun ve kalın çıkmaya başladı şunu da söylemek isterim ki gece yatarken surdugum için sabah kirpiklerim kıvrılmış uyanıyordum bu beni çok mutlu etti. Kirpikleri çok katılaştırıyor fakat denemeye değer bir ürün kesinlikle almanızı tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  5. bişey sormak istiyorum hani gece kirpiklerinizde kullandığınızda sert etki bıraktığı için sevmediniz peki gündüzleri kullansak sizce bi sorun olur mu? yani güneşten etkilenme gibi bi durum olur mu sonuçta gece kullanılması tavsiye edilmiş acaba gündüz kullansam kirpiklerimde dışarı çıktığımda güneş göreceği için bi problem olur mu diye korkuyorum

    YanıtlaSil