29 Haziran 2015 Pazartesi

High End Touch Fondöten


Herkese yeniden Merhaba;

Bu aksam blogumun konugu fondoten+bb crem mucizesi bir kore ürünü...

Kore'de 5 ayda 1 milyon adet satilmis bu fondoten pirlanta gb isildayan bir cilt gorunumu vaadediyor.

Peki vaadlerini yerine getirebiliyor mu? Baslayalim...

Fondotenin en sevdigim yani sanirim 34 spf icermesi, bu fondoten kullanmaktan kacinan yada fondoten kulkansamda cildim gunesten korunsun diyen herkesin tercih sebebidir bana gore; cunku yazin gunes korumazsiz asla cikmam yada hem gunes korumasi hemde fondoten kullanamam diyen hanimlarin dertlerini ortadan kaldiracak cinsten.

Bir baska ozelligiyse kirisiklik karsiti olmasi; yani hem makyajinizda bir guzellik yakaliyorken hemde cildinizi kirisikliklara karsi koruma faktoru bnce cok basarili. Ayricada duzenli kullanimda cilt rengi acma iddiasi var!

Simdi benim deneyimlerime gecelim;

Fondoteni ilk basta kullanmakta zorlansamda daha sonradan alistim ve cidden ucundaki rulo band sayesinde fondoteni kusursuz uyguladim(maalesef rengi 1.5ton acik kaldi:() hicbir iz, hicbir dalgalanma ve hicbir cizgi kalmadi fondotene dair ve butunlesti taaammmmm anlamiyla... hayatimdaki en kusursuz gorunen fondoten deneyimi yasadim diyebilirim.

Surumunun yanisira hosuma giden bir baska ozelligi ise tam anlamiyla cilt bitisli oldugu(bunu baska nasil ifade edicem bilemedim) yani islak gorunmuyor, yagli gorunmuyor yada mat, kuru gorunmuyor. Tam anlamiyla cildiniz gb gorunuyor. Fakat her mat fondoten gb 1 saat sonra burun kenarlarinda birikme yaptigindan tazelenmek istiyor.

Kapaticiligi orta diyebilirim, lekeli yada problemli ciltlerde cok basarili olamayacagini dusunmemle beraber, kuru ciltlerinde sevecegini zannetmiyorum cunku kolay sabitlenen kuruya yakin yapida mat bir fondoten. Bunun yani sira karma ve yagli ciltlere kendini sevdirecek cinsten matta bitse guzel ve cok hafof isiltisi olan bir fondoten. T bolgem cok yagli olmamakla birlikte uzerine herhangi bir pudra destegi istemeden bni saatlercenidare etti diyebilirim. Son olarak en guzelide oksitlenmedi! Saatler sonra da ayni renk ve ayni yapidaydi :)

Son olarak Limonian.com.tr den 45tl gb bir fiyata alabileceginiz bu fondoten cok yagli, sivilceye egilimli yada kupkuru olmayan her ciltte cok basarili sonuc verecektir.

Okudugunuz icin tesekkurler.

Sevgimle...♡


6 yorum:

  1. Evet ürünü duymuştum ama almaya fırsatım olmadı güzel yorumların için teşekkürler canım alicam bakalim :)

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ürünün baya bir methini duymuştum hatta bir çok yazısını da okumuştum. Sanırım ilk fırsatta ürüne şans vereceğim. :) Bana da beklerim http://guldentavsiyeler.blogspot.com.tr/

      Sil
  3. Esra hatun bloğun tam benlik çılgınlar gibi kozmetik:-) hemen takip listeme ekledim beni takip edersen çok mutlu olurum:-)
    Http://www.fatmadenizz.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Esra Hanım :)
    Türkiye'nin yeni alışveriş platformu buypasa.com çok yakında açılıyor. Tüm kozmetik ürünlerinde inanılmaz indirimler sizi bekliyor. Ayrıntılı bilgi için http://sanalpazar24.net adresini ziyaret edebilirsiniz.

    YanıtlaSil