26 Haziran 2015 Cuma

Secret Age Kirisiklik Karsiti Yüz ve Makyaj Temizleme Jeli


Herkese Merhaba;

Bugun basliktanda anlasilacagi uzere yaklasik 10 gun önce gelen ve gelir gelmez kokusuna bayilarak kullanmaya basladigim Secret Age Yuz ve Makyaj Temizleme jelinden bahsedecegim.

Kokusuna bayilarak diyerek basladim cunku su ana kadar kullandigim temizleme jellerinde ya temizlemesini begeniyor kokusunu begenmiyordum(himalaya face wash) yada kokusunu begeniyor ama temizlemesinden memnun kalmiyordum (garnier-zaten hayvan deneyleri yapildigi icin artik karalistede)

Konumuza donecek olursak;

Yaklasik 10 gün önce gelen kargom arasinda ürünleri minciklarken gerek kokusu ve gerek temizleme vaadiyle (makyaj temizleme jeli olarakta geciyor) dikkatimi ceken temizleme jeline ertesi sabah hemen basladim. Birgun oncesinden üsengecligime gelen ve hafifde olsa yuzumde kalan makyajimi cildimi germeden, ferah bir his birakarak temizledi ve ayrica da gercekten herhangi bir makyaj kalintisini birakmadi. Bunu nasil anladin derseniz normalde ayni durumlarda pamuga siktigim tonik kullandigim temizleme jelinde sonra bile olsa muhakkak makyaj kalintisi bulurdu fakat secret age'in kirisiklik karsiti yüz ve makyaj temizleme jelinde böyle birseyle karsilasmadim. Ayrica kullanim sonrasida yüzümü germiyor ve tonim yada nemlendirici uygulayamasanizda cildinizi rahatsiz edecek bir his birakmiyor.

Silikon & Paraben & SLS icermeyen formulu dermatolojik olarak test edilerek kadin/erkek kullanimina uygun sekilde uretilmis, harika bir temizleyici bana gore. Yuz temizleme fircama bezelye tanesi kadar alip dairesel hareketlerle cildimi temizleyip duruladigimda inanin sonuctan oldukca memnun kaliyorum.

Ve en sevdigim özelligide ne biliyor musunuz? Secret Age urunleri hayvanlar üzerinde test edilmiyor!!!

Secret Age isminden de anlasilacagi üzere yasinizi gizleyecek kozmetik ve cilt bakim urunlerine ulasabileceginiz oldukca ilgili bir firma; anti aging ürünler, kirisiklik kremleri ve cilt bakim maskelerine ulasmak icin 》 www.secretage.com 《 adresine göz gezdirebilirsiniz.

Yukarida kisaca bahsettigim Kirisiklik karsiti yuz ve Makyaj temizleme jeline internet sitesinden 24tl gb bir fiyata sahip olabilirsiniz. 100 ml lik boyuyla oldukca uzun gidecegini dusunursek fiyati gayet uygun derim...

Okudugunuz icin tskler.

Sevgimle...♡


6 yorum:

  1. her yaş için uygun mu? hani yaşlanma karşıtı ürünleri var demişsin ya, bizler de kullanabilir miyiz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim yaslanma karsiti urunler bildigim kadariyla 25+ kullaniliyor. O yüzden bence 25 yaş ve üzeri kullanımı daha uygundur.

      Sil
    2. Demek istediğim şimdi bu ürün hangi yaş grubuna hitap ediyor ? Yaşlanma karşıtı bir ürün mü?

      Sil
    3. Kirisiklik karsiti ama yas grubunu ben bilemiyorum canim. Firmadan ogrenmeyi dene :)

      Sil
  2. Mrb ya kullanımı tam olarak nasıl sürdükten sonra yikaniliyor mu yoksa pamukla mi temizlenir mi

    YanıtlaSil
  3. Ben de bugün A101 den aldım sadece 6.90 tl ye.

    YanıtlaSil