17 Haziran 2016 Cuma

Rival De Loop Regenation Goz Kremi


Herkese Merhabaaa;

Bugun size RDL Regeneration Bal Kabagi& Lipit Kompleks icerikli göz kreminden biraz bahsedecegim.

Yagsiz, kuru ve cok kuru ciltler icin gelistirilmis yogun goz cevresi bakim kremi; icerisindeki E vitamini sayesinde cildi isiga bagli erken yaslanmadan koruyormus. Uzum cekirdegi yagi (sikilastirici ozelligini bilmeyeniniz yoktur), cuha cicegi yagi ve soya yagindan olusmus lipit kompleksi zengin doymamis yag asidi icerdiginden cildi yogun nemlendirmesininde yani sira bem kaybina karsi da koruyormus.

Kutu icerigindeki bilgilerden benim deneyimlemelerime gececek olursak;

Kremin nemlendirmesi inanilmaz basarili, daha onceler goz makyajimi cikardigim ve goz cevresi cildimin cok kurudugunu hissettigim zamanlarda o gece normal goz cevresi kremi yerine vazelin surer yatardim goz cevreme, dusunun ki bu kremde hic bir zaman boyle bir ihtiyac duymuyorum. Sabah bakim rutinimde kullandigim krem aksam bakim rutinime kadar goz cevremin nemini asla kaybettirmiyor. Aksam tekrar bakim yapmak icin yuzumu yikamaya basladigimda goz cevremde bulunan o krem yapisinu hala hissediyorum.

Cok kucuk bir miktar (yarim pirinc tanesi kadar) yuzuk parmagima alip, kremi iki yuzuk parmagina bolusturup giz cevreme baski uygulamadan emilene kadar suruyorum. Baslarda daha fazla miktarda krem kullanmama ragmen daha hizli emilen urun su aralarda artik neme doymus goz cevremde daha az urunle daha uzun surede emiliyor ki, bu da goz cevremin kremi kullanmaya devam ettigim zamanlarda goz cevremi ne kadar guzel nemlendirdiginin kaniti...

Kokusu biraz garip, ilac gb ama bu benim icin herhangi bir sorun teskil etmiyor. Goz cevresi aydinlatmada herhangi bir olumlu yani yok, yani kullanmaya basladigimda neyse hala o ki zaten boyle bir iddiasi da yok.

Goz cevreniz kuruysa, yogun kirisiklik probleminiz yoksa ve yasiniz 30+ degilse gonul rahatligiyla tavsiye edebilecegim bir goz cevresi kremidir.

Guncel fiyatini bilmedigim Rival De Loop Regeneration Goz cevresi kremini Rossman Turkiyelerde bulabilirsiniz.

Okudugunuz icin tskler.

Sevgimle.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder