2 Nisan 2015 Perşembe

Avon CC İdeal Flawless

Avon Cc İdeal Flawless

Herkese Merhaba;

Bugun bir cogumuzun merak ettigi avon renk esitleyici pudra(!)yi anlatacagim.

Pudranin yanindaki kocaman unlem dikkatinizi cekti mi? Cekti... E ceksin zaten:))

Cunku hepimizin dusundugu gibi bir pudra degil bana gore avon cc ideal, tabi eger disco topu gb dolasmayi sevmiyorsaniz.

Elimdeki ürün katalogda cok fazla, dolu dolu gozukuyor fakat elimize geldiginde 22gr ve epey bos bana gore bu 1.hayal kirikligi... Neyse katalogdaki ürünleri elimize aldigimizda bekledigimizi bulamamak bir aliskanligimiz haline geldigi icin bu bana gore bir sorun degil.. icindeki sungeri desem onuda artik bulasik yikarken falan kulkanirim herhalde cunku son derece kotu bir malzeme:)

Urunun vaadettiklerine gelirsek;
Mor toplar ciltteki sari rengi dengeleyecek,
Sari toplar goz altindaki halka gorunumunu giderecek,
Seftali toplar koyu renk lekelerin gorunumunu giderecek,
Krem toplar aydinlatacak,
Yesil toplar ise kirmiziliklari giderecek...

Maalesef oyle birsey mumkun degil bana gore:)


Cunku bana gore bu toplar ne renk duzenler, ne bir kusur gizler. Sadece parlatir.

Evet evet bana gore hicbir kadin bu toplari pudra olarak kullanmak istemez, isteyemez cunku inanilmaz isik aliyor. Yuzumde makyaj olmadigi icinavuc icime uyguladim ki nasil parladigini goresiniz diye.

Bnce katalogda pudra gb degilde highlighter olarak gosterilseydi cok daha dogru olurdu. Elbet o zamanda alirdik fakat beklentilerimiz farkli olurdu. O yuzden pudra olarak olmamis fakat aydinlatici olarak guzel bir tercih olabilir.

Son olarak fircayi daldirdiginiz zaman renk vermesi cok iyi, canli ve saglikli gosteriyor. Ayrica da elmacik kemikleri uzerinde cok guzel duracagindan eminim.

Yani anlayacaginiz; pudra olarak hayir, aydinlatici olarak evet...:)

18.90 tl gb bir fiyatla yazin yaklastigi su gunlerde, dekolte, kol, bacak gb bolgelerde bol bol kullanacagimi dusunursek, iyi ki almisim bu AYDINLATICIYI...

Okudugunuz icin icin tskler. Sevgimle...


4 yorum:

  1. Pudra olarak almayı düşünüyordum merak ediyordum vazgeçtim aydınlatıcım var zaten :) Bu arada Blog Çekilişme beklerim http://blogkizsalseyler.blogspot.com/2015/03/50-parca-blog-cekilisi.html Sevgiler ♥

    YanıtlaSil
  2. Canım sonunda almışsın hayırlı olsun :) Ben de bloğuma beklerim :)
    http://makyajligunler.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  3. Ben kullaniyorum cok da begendim aslinda. Normalde pudra kullanmayan ama rengi solgun duran bir kisi olarak oldukca begenerek kullaniyorum. Pudra olarak aldiysaniz evet beklentinizi karsilamaz. Pudra surdugunde kendini badana yapipmis suratli hissedenler icin bence ideal.. dogal bir gorunum veriyor. Yuzunuze bisey surdugunuzu kimse anlamiyor bile. Ama herkes aa sen de bi degisiklik var ama ne ya filan diyolarr.

    YanıtlaSil
  4. Ben kullaniyorum cok da begendim aslinda. Normalde pudra kullanmayan ama rengi solgun duran bir kisi olarak oldukca begenerek kullaniyorum. Pudra olarak aldiysaniz evet beklentinizi karsilamaz. Pudra surdugunde kendini badana yapipmis suratli hissedenler icin bence ideal.. dogal bir gorunum veriyor. Yuzunuze bisey surdugunuzu kimse anlamiyor bile. Ama herkes aa sen de bi degisiklik var ama ne ya filan diyolarr.

    YanıtlaSil