26 Mayıs 2016 Perşembe

Biota 59 elements Olive Volume Maskara



Herkese Merhabaaa!

Bugun size beni coook sasirtan, markasiyla yeni tanistigim bir maskaradan bahsedecegim...

Biota 59 elements Olive Volume Maskara ♡

Zeytinden gelen dogal özlerle kirpikleri beslemeyi vaadeden bu maskara iceriginde zeytinyagi olmasindan dolayi cok yuksek performans beklemedigim bir urundu. Neden diye soracak olursaniz piyasada daha once iceriginde yag var olan hicbir maskaradan memnun kalmadim, bu maskaralar kirpiklerinizden cikarirken kirpiklerinizi dokmese de, ya da kirpiginizde kaldigi sure boyunca kirpiklerinizi beslesede maalesef gun icinde agirlasabiliyor. Kirpikleriniz dusuyor ve en korkuncuda goz altinizda garip bir grilikle maskara kirpiklerinizi yavas yavas terkediyor.

Fakaaat...

Bu maskarada beni ilk sasirtan gercekten kirpiklerinizi cok saglam bir sekilde kaldirmasi oldu. Kil fircali olmasina ragmen silikon fircalar kadar (hatta daha iyi) bir performans cikardi. Daha guzel yaniysa 10saate yakin kirpiklerimde kalan maskara assla agirlasmadi, dokulme yapmadi ve kirpiklerim dusmedi.

Her ne kadar volume maskara olarak uretilmis olsada bence asil golü kirpikleri tek tek ayirip uzatmada atmis. Cogu zaman instagramda sorulan bir sorudur bu biliyor musunuz? "Kirpiklerim duz, kiviriyorum ama gun icinde tekrar duzlesip dusuyor kirpiklerim" iste bunun cozumu bnce kesinlikle bu kadar iyi tutus saglayan bir maskara...




Yukarida fotografimda maskaranin tek kat uygulanmis halini gorebilirsiniz.

"Ahh waterproof olsaydin seeen" demeden edemedim inanin, bu tek kat hali yazin havuzda, denizde ne harika olurdu.

Düsmüyor... Düsmüyor... :)




Ve iki kat uygulanmis hali...

Kirpiklerim yer cekimine oyle meydan okudu ki gözlerimi tek basina daha iri gosterdi bana gore.

Fircasinin killari kisacik, minik minik ve kil. Ilk actiginizdan dolayi biraz sivi fakat asssla o hertarafimiza bulasip cinnet gecirten islaklikta naskaralardan degil :)

Ahh Essra Hatun sen neler anlattin simdi, denemezsem olmaz derseniz instagramda @biota59elements hesabindan yada internet sitesi olan www.biota59elements.com adresinden ulasabilirsiniz.

Yok bn gideyim magazaya bir minciklayayim ürünlerini derseniz de;
●İçerenköy Carrefour'da
●Tepe Nautilus'ta
●Kadiköy Sögütlücesme'de
Ve
●Maltepe Park AVM'de bulunan magazalari ziyaret edebilirsiniz.

Okudugunuz icin tskler.

Sevgimle... ♡


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder