10 Haziran 2016 Cuma

Biota 59 Elements Baked Bronzer

Herkese Merhaba

Bugun size kullandigim en yumusak renkte ve yapida olan Biota 59 Elements Baked Bronzerlardan elimde olan rengi 02 BEIGE den biraz bahsedecegim.


Markasiyla yeni tanistigim Biota 59 elements'im Baked Bronzeri geleneksel olanin aksine canlandirici jojoba yagi ve anti oksidan Vitamin E iceren bir formule sahip. Yapisinda bulunan mikro pigmentler sayesinde cilde cok guzel yayilip saglikli bir goruntu verirken, sim sim durmayip dogal bir isilti katiyor.

Yavas yavas ozel firinlarda pisirilerek ipeksi bir dokuya sahip olan bronzer, bu yumusakliginin, kolay dagilirliginin aksine kalicilikta oldukca basarili sonuclar veriyor.


Daha seftalimsi isiltiya sahip bir bronzer oldugu icin her ten rengine uyum saglayabilir diye dusunuyorum. Ayrica isiltisi da tam kararinda oldugundan (ne yaldir yaldir parliyor ne de mat ve donuk duruyor) her cilt tipinde de cok hos duracagindan eminim.


Son olarak kaliciligiyla da beni memnun eden Biota 59 elements Baked Bronzer, bu yaz bronzer eksikliginiz varsa ve boyle yumusak renkte, yapida bir urun ariyorsaniz tavsiye ettiklerim arasindadir.

Urune instagram sayfasindan biota59elements instagram webden biota59elements.com ve icerenköy carrefour, maltepe carrefour, nautilus avm ve kadıkoyde bulunan magazalarından ulasabilirsiniz.

Okudugunuz icin tskler.

Sevgimle.

2 yorum: