17 Şubat 2015 Salı

Flormar Precious Curl Mascara

Herkese Merhaba;
Bu yazımda size ilk denemem de gözümde maskara olmasına ragmen asık oldugum maskaradan bahsedecegım.
Flormar Precious Curl!!!

  Bu maskarayı ilk denemem de beni çok fazla şaşırtmıştı çünkü gözümde rimel olmasına ragmen birden kirpiklerim başkalaşıp kıvrım kıvrım oldu(sankı içerisinde gizli bir el varmışçasına:)) tabi ki bende her kadın gibi ilk basta bı kıvrık kirpiklerimin cazibesine karsı koysamda kendımı 1 hafta sonra standn önünde maskarayı alırken buldum :) aslında flormar aldıgım ürün sayısına göre memnuniyetimin pekte yüksek oranda kalamadığı bir kozmetik firması diyebilirim. Bundan 8-10 sene önce gayet uygun fiyatlı ve daha iyi ürünleri varken bana göre şu anda fiyat yükseltip kalite azaltanlardan diyebilirim. Ama görüldüğü üzere bu kesinlikle bir ön yargı değil begenırsem de gider paşalar gibi alıp kullanırım :)

Gelelim maskaramızaaa;
O gün rimel varken sürüp cok memnun kaldığım maskarayı cıplak kürpüğe uygulamak biraz zor çünkü maskara inanılmaz ıslak ve kirpiğinize değdiğinde onu cok fazla kıvırdıgından eger altına herhangı bir göz makyajı yaptıysanız rimele sövmeniz cok olası :) güzel yani ise sürerken hemen kuruyup kaskatı olmuyor ve buda sıze duzeltme sansıverıyor. Fakat, kesınlıkle coook fazla ugrastırıyor surerken, ıslak yapısı, kıl fırcası ve ıcındekı kırpık eklemelerıyle eger gercekten maskara surme konusunda sabırlıysanız istediğiniz kirpikleri elde edebilirsiniz... Bkn:asagıdakı resım2kat uygulanmıs halıdır.

Bu görseli sadece bu maskarayla uygulanmıs kirpikleri fotograflamak için epey ugrasarak sadece precious curlle yaptım fakat uygulama kolaylıgı ıstersenız bıldıgınız uzere asık oldugum masakaram volume mıllıon lashes gb kaucuk fırcalı herhangı bır maskarayla ılk katını uyguladıktan sonra kırpıklerınızı tek tek ayırabılırsınız. Daha sonra kurumasını bekleyıp ıkıncı katı surdugunuz de ıse cok daha güzel sonuclar verıyor.(sevgılıler gunu makyajında denendı:))

Son olarak;
Maskaranın siyahlığından ve verdıgı kıvrımdan cok fazla memnun kalacagınıza emınım fakat uygulama zorlugu ve cok asırı ıslak yapısıyla ondan  nefret edecegınıze de emınım. Biliyorum kı sızınde benım gb zamanınız cok degerlı ve tum makyajınıza ayırdıgınız vaktı maskara surmeye ayırmak ıstemeyeceksınız. O halde uzgunum kı bu maskara benım ıcın sınıfta kaldı. Gecerlı notu tek bır sekılde alabılır o da bu maskarayı aldıgınızda yanında herhangı bır kaucuk fırcalı maskarada alıp kardes kardes kullanmanız, gerci 28tl gb bır fıyatı olan bu maskaraya(gercı epey sısko tam 15ml) en az 20 tl olan kaucuk fırcalı bır kardes ekleyecegınıze 50 tl gözen cıkarıyorsanız kesınlıkle lorealın maskaralarına sans verın derım.. Burada oldugunuz ıcın tskler. Benı instagramda da bulabılmek cok kolay. (@essrahatunblog) koskocaman opucuklerrr :)))

1 yorum:

  1. Merhaba, instagramdan takipteydim zaten :) Şimdi burdan da takipteyim, bana da beklerim ;) Sevgiler…

    YanıtlaSil