16 Ocak 2016 Cumartesi

Diadermine Cilt Arindirici Peeling




Herkese Merhabalar;

Bugun size kullandigim peelingler arasinda isinin hakkini benim cildimde en iyi veren ve sonucundan en ama en memnun kaldigim diadermine cilt arindirici peelingden biraz bahsedecegim.

Diadermine cilt arindirici peeling en basta soylemeliyim ki hassas ciltlerin asla ama asla sevmeyecegi tarzda sert bir peeling...

Yapisi diger peelinglerin aksine jel kivamda degil kuru kivamda, yani turk kahvesi peelingi uygulamis gb bir his uyandiriyor sonrasinda cildinizde. Granurleri sert ve buyuk fakat kuru yapisindan olsa gerek ki cildinizde sivilce yapmiyor.

Haftada 1 defa dus sonrasi uyguladigim peelingi bazi gunler onemli bir gece oncesi yogun makyaj yapacaksam makyajimin tonigimi, kremimi, makyaj bazimi ve fondotenimi sifir puruzle tutmasini saglamk icinde kullaniyorum.

Peelingin dusta ilik buharla yumusamis cildiniz, siyah noktalariniz ve gozeneklerinizden sonra uygulanisinin en iyi sonucu verdigini de belirteyim. Ayrica burun kenarlarindan kacinarak tum cildinizde dairesel hareketlerle kullanmak cildi olu deriden arindirip aydinlik ve temiz bir gorunum vermek icin yeterli.

Eger sizde bnm gb jel peeling sevmeyenlerdenseniz, cildiniz hassas yada sivilceye egilimli degilse bir defa da olsa bir sans verilmesi gerektigine inandigim bir peeling.

Kisisel bakim marketlerinin bir cogunda rahatlikla bulabileceginiz DIADERMINE ARINDIRICI PEELING yaklasik fiyat araligi 9.90 tl - 11.90 tl arasi degisiyor.

Okudugunuz icin tskler.

Sevgimle... ♡


1 yorum:

  1. Severek kullandığım br ürün benim de oldukça güzel :)

    YanıtlaSil