17 Mart 2015 Salı

Garnier Saf&Temiz Kirmizi Meyve Gucu Arindirici Jel

Herkese merhaba; ya da günaydın da diyebilirim. Mart güzellik maratonunun on yedinci gününde favori yüz yıkama jelini paylaşırken burada da kendisine anlatmak istedim.

Az öncede söylediğim gibi favori olan garnier yüz temizleme jelini kokusu ve bıraktığı etkisi açısından çok seviyorum. Gözenekleri mi derinlemesine temizlerken verdiği ferahlık hissi de inanılmaz güzel.

Ürünü kısaca anlatmam gerekirse; yağlı ve problemli ciltler için greyfurt ve nar özdere ayrıca da c vitamini içeren arındırıcı jel. Bu arındırıcı jel kusurların görünümünü azaltmaya yardımcı olurken cildi uyandırıyor ve canlandırıyor.

Garnier verdiği bilgiye göre karma yağlı bir cilde sahipseniz sabun fazlası genişlemiş gözenekler madrid gibi cilt problemleriniz varsa etkili ve eğlenceli bir günlük temizleyicisi arıyorsanız garnier arındırıcı jel sizin için uygundur.

Peki garnier arındırıcı jel in farkı nedir salisilik asit içeren kübra yücel formülü kusurların görünümünü azaltmaya yardımcı olmak için kirliliği ortadan kaldırır güzelliklerin görünümlü sıkılaştırma ve temizleme yardımcı olur ve enerji verici özellikler için seçilmiş greyfurt fener sözleri vitamin c türevi ile zenginleştirilmiş formülü uyandırır ve canlandırır.

Uygulama şekli ise nemli cildinize alnınızdan başlayıp burun ve çene bölgemde eden hareketlerle nazikçe masaj yapılarak kullanmaktır. Ve ardından bol su ile durulanır.

Göz temasından kaçınınız olduğu sürece günlük olarak kullanıma uygundur.

Garnier iddiasına göre skin naturals ürünleri tamamen doğadan gelen aktif maddeler içeriyor bu aktif maddeler kalitelerini ve saf sudan korumak üzere özel yöntemlerle elde ediliyor ve toleransı dermatolojik olarak test ediliyor.

Bıraktığı etkiden ve özellikleri kokusundan çok memnun kaldım garnier arındırıcı jel gratis watsons ve çeşitli kozmetik dükkanlarında sanırım 12 ya da 13 tl gibi bir fiyata bulabilirsiniz.

Okuduğunuz için teşekkür ederim hoşçakalın:)


2 yorum: