27 Mart 2015 Cuma

Wet n Wild Cherry Frost



Aşik oldum!!!

İcerisindeki altin piriltilar bu kirmiziyi eşsiz yapiyor,

Tam anlamiyla...



Gecenlerde yaptigim Gratis alisverisimde 3 tane wet n wild ruju almis ve bunun hakkinda kucuk bir yorum yapmistim sadece fotografin altina. Herhangi bir post yazma ihtiyaci duymamistim.

Ya simdi...



Ba Yil Dim kizlarrr :) bu renk beni benden aldi!

Gecen hafta pazar gunu icimden hic de gelmeyerek girdigim avm de Gratis gorunce iceri dalmadan duramadim. Oyle dolasirken yine wet n wild reyonunun onunde kilitlendim. Cunku gercekten cazip fiyatlari insana -geeeel -geeeel diyor :) herneyse... Her zaman bir kirmizi sevdalisi olarak, testerlarinin bile (anlamadigim sekilde) talan edildigi bu gri kapli serinin *hot red ve *cherry frost rujlari arasinda (maalesef tester olmadigindan swatch alamadigim icin) icerisindeki miniminnacik sari pariltilariyla dikkatimi cekerek cherry frost'tan yana kullandim.

Iyi ki de oyle yapmisim cunku rengi telefonun kamerasindan yansitabildigimden cooook daha guzel, canli ve cazibeli...

Kirmizi fakat saf kirmizi degil; icerisindeki mini isiltilar onu cok farkli kiliyor, isik yansimasindan iddiaya girilesi bir renk; hayir bordo, hayir kirmizi, hayir cok koyu bir pembeee. Hayir hicbirisi degil o "Cherry Frost!"

Bayildigim renginden kendimi alip baska ozelliklerini anlatmam gerekirse;
Yapisi incecik ve dudaginizda hic agirlik yapmiyor. Nemlendirmesi cok basarili ve ne islak nede mat olmayan kremsi bir bitisi var. Tek geciste yogun bir renk verisi de bir diger artisi...

Fakaaat :(

Bu gri serinin ambalaj olayini hic sevemedim.

Ruj icerisinde anlamadigim bir sekilde takir takir ses cikariyor. Ne oluyor, nerelere carpiyor bilemiyorum cunku ruj etrafinda herhangi bir deformasyon yok. Eee bu fiyata bu guzel yapili rujdan anca bu ambalaj cikiyor demek ki.

Rujun sallanmasi disindaysa ambalajinin su okayini seviyorum; kapagi cok guzel kapaniyor. At cantana dusunme, asla acilmiyor cunku. (Bu olayin bir facia oldugunu yasayan bilir :D)

Yazimi bitirecek olursam;Gratiste 6.50tl gb gercekten uygun fiyata bulabileceginiz bir ruj olan wet n wild gri serinin hicbirisine sans vermem diyorsaniz dahi şu Cherry Frosta bir bakin derim.

Yazimi okudugunuz icin tsk ederim. Sevgimle...


3 yorum:

  1. Rengine bayıldımmm keşke Wet'n Wild şu ambalajlarını değiştirse artıkkkkkk :)

    YanıtlaSil
  2. Bu arada bloguna izleyiciler butonu eklersen takibe alırım :) (nasıl yapacağım dersen: blogger paneli-----yerleşim-----gadget ekle------izleyiciler-----kaydet)

    benim bloğuma da beklerim sevgiler ♥

    YanıtlaSil
  3. ahh canım kesınlıkle haklısın grı serının ambalaj olayını bnde hıc sevmıyorumm...

    YanıtlaSil