13 Ocak 2016 Çarşamba

Diadermime Dengeleyici Yuz Yikama Jeli


Herkese Merhabalar;

Bugun size 2 aydan fazladir kullandigim Diadermine Yuz Yikama Jelinden biraz bahsedecegim...


Normal-Karma ve Yagli cilt tipleri icin hazirlanmis bu yuz yikama/temizleme jeli benim icin pekte iyi anlasilan yuz temizleme jellerinden birisi olamadi maalesef.


Iddiasina gore cildi kir ve kalintilardan temizlesede; bn secret age/himalaya/garnier ve aklima gelmeyen bir kac markanin yuz temizleme jellerini kullanmis birisi olarak gun gectikce diadermine ile anlasamamaya basladim.

Aslinda kullanirken kopurmesi ve kokusuyla cildi arindiriyor hissiyati uyandirsada; sonrasinda tonikledigimde(ki suanki tonigim cok hafif) cildimden maalesef kir cikiyor. Tonigin pamuklerken sararmasindan nefret ediyorum.

Iddiasina gore normal-karma ve yagli ciltler icin olsada -cildim normal karma ve yaglanma sorunum yok- bnce kesinlikle degil;

Neden mi?

Su 2 aylik surecte burnumdaki siyah noktalar gozle gorulur oranda ger geldi...

Buda yetmezmis gb bir kac gun oncesine kadar burun kenarlarimdaki gozeneklerimin eski fotograflarima gore daha arttigini ve daha kirlendigimi gozlemledim.

Bu yuzden maalesef hitap ettigi cilt tipine (helede yaglanma, siyah nokta gb sorunlariniz varsa) onermeyecegim bir temizleme jelidir.

Birdaha alinmayacaklar listesine ekliyorum uzgunum ki...

Okudugunuz icin tskler.

Sevgimle... ♡


1 yorum:

  1. Bende hassas göz makyaj temizleyici jelini kullanıyorum. Bittiğinde bir daha almam.

    YanıtlaSil