12 Ocak 2016 Salı

Essence Lash&Brow Jel Maskara VS Wet N Wild Mega Clear Brow&Lash Maskara


Herkese Merhabalar;

Bugun size instagramdan sikca aldigim sorulardan birisi olan seffaf kas maskaralarini karsilastirmali olarak yazmak istedim.

Uzun arayislar sonucu memnun olan cogu arkadasima aldanip aldigim wet n wild mega clear benim icin tam bir hayal kirikligi oldu maalesef.

3 defa denememe ragmen uc uygulama sonucunda da kararim ayni olarak kaldi.

Neden mi? Ilk basta yapisi maalesef biraz agir, kolay kurumuyor ve kaslarinizdaki bu islaklik rahatsiz edici olabiliyor. Hadi kurumasini bekleriz diyelim! Maalesef kaslarim en fazla 2 saat sonra dusuyor ki bende bu goruntuden nefret ediyorum.

Ama tabi bahsetmem gereken bir konuda kas kil yapimin sert ve uzun olusu. Yani dusunebilirimki sarisin/kumral daha hafif/ince kil yapili kasa sahip olan hatunlar sevebilir. Fiyati gratislerde 9.90tl yanlis hatirlamiyorsam.

Essenceden bahsedecek olursam; fotografta gordugunuz gb wet n wild tertemiz kalsada essence artik biraz kas farindan dolayi kirlenmeye baslamis. Buda ne demek? Evet evet seviyorum demek..

Wet n wildden memnun kalmadigimdan bahsedince instagram hesabimda; sagolsun hatunlarimdan birtanesi essence denememi onermisti(okuyorsa tskler tskler:)) bnde daha sonraki alisverislerimde denk gelince ve birde fiyatini gorunce (7.25tl) hemen alip denemek istedim. Ve gercektende soylendigi gb memnun kaldim.

Wet n wild aksine kaslarima prit surmusum gb his vermiyor. Hizli kuruyor ve uzun sure sabit kaliyor kaslarim(tum gun) o yuzden eger ikisi arasinda kararsizsaniz Essra Hatunun Tavsiyesidir kesinlikle Essence diyorum :)))

Okudugunuz icin tskler.

Sevgimle. ♡


3 yorum: